Lectura conjunta: Zona Prohibida

4.9.16

Hola, petits pingüins!

Avui us porto una nova entrada, aquest cop per anunciar-vos una cosa: la Tecla, del blog Perduda entre pàgines; i jo estarem fent una lectura conjunta del llibre Zona Prohibida, de David Cirici. Voleu saber-ne més? Doncs continueu llegint!

Potser alguns de vosaltres és el primer cop que sentiu això d'una lectura conjunta i no sabeu ben bé què és. És ben senzill! Es tracta de llegir un llibre en uns dies determinats, però alhora que molta gent! Debatir entre els lectors, llegir a la vegada... Una experiència lectora inoblidable!

Com ja us he dit, organitzo aquesta lectura amb la Tecla de Perduda entre pàgines. Hem escollit com a lectura Zona Prohibida, de David Cirici. Us en faig cinc cèntims: dues germanes bessones estan internes a una escola al bell mig de les muntanyes amb un centenar de noies més. L'escola està totalment automatitzada i no té professors reals, sinó hologrames; i oculta a les noies durant anys per tal de procurar que siguin la primera generació d'humans que sobreviuen als efectes d'una gran pandèmia. Però els plans es veuen truncats quan, inesperadament, una catàstrofe inutilitza l'escola i obliga les noies a marxar i buscar refugi. Si voleu més informació, podeu trobar-ne aquí.

Per fer més suportable la primera setmana d'institut, llegirem el llibre del 12 al 17 de setembre. Consta de 30 capítols, així que en llegirem cinc cada dia. Per tal de comentar-los, obrirem un grup de Hangouts, i a part també anirem comentant per twitter les nostres opinions sobre la lectura. Si voleu apuntar-vos i llegir amb nosaltres, només heu d'omplir el següent formulari!

Un dia com avui va néixer Richard Wright...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Santa Template by Mery's Notebook © 2014
Adventure Time - Penguin